Contact opnemen met WEMA


Ons telefoonnummer

+31 (0)20 - 480 2929


Meer informatie of
een offerte opvragen?

WEMA Garanties

+ Hoge kwaliteit units

Bij de ontwikkeling en bouw van onze units wordt zeer goed gekeken naar de kwaliteit van de te gebruiken materialen. Dit is belangrijk. Hierdoor gaan de units en bouwsystemen van WEMA lang mee en zijn zeer onderhoudsvriendelijk. Hiermee kunnen wij garanderen dat kiezen voor WEMA een verantwoorde keuze is.


+ Snelle service

Bouwen met units van WEMA is de zeer snelle oplossing voor uw ruimteprobleem. Wij leveren op korte termijn de extra units die u nodig heeft voor uw bedrijf of activiteit. Daarnaast leveren wij goede en snelle klantenservice wanneer u dit onverhoopt nodig heeft.


+ Betrouwbare partner

Dankzij onze jarenlange ervaring is WEMA de betrouwbare partner in de unitbouw waar u naar zoekt. Wij kennen alle facetten binnen onze branche en denken met u mee. Uw wensen en eisen zijn voor ons altijd het uitgangspunt. U kunt met, en op WEMA bouwen.


+ Korte levertijd

Wij hebben altijd meerdere units en bouwsystemen op voorraad. Hiermee kunnen wij u snel van dienst zijn. Daarnaast beschikken wij over diverse beschikbare gebouwen waarmee u op korte termijn een compleet tijdelijk kantoorgebouw of tijdelijk schoolgebouw heeft staan.


+ Personeel met kennis van zaken

Al onze medewerkers zijn al lange tijd werkzaam in de unitbouw en zij zijn allen in het bezit van een VCA** certificaat. Zij weten als geen ander wat er komt kijken bij het realiseren van een tijdelijk gebouw. Van ontwerp tot oplevering werken zij hard, efficiƫnt en zorgzaam mee aan de doelstelling en planning van onze klanten. Ook hiermee garanderen wij de kwaliteit van WEMA.

Referenties

Bedrijfsleven

Waalpaal BV, Purmerend

meer info

Onderwijs & Kinderopvang

Avans Hogeschool, Den Bosch

meer info

Bouw & Industrie

Ballast Nedam

meer info

Direct beschikbaar

Bedrijfsleven

Tijdelijk kantoorgebouw

meer info

Onderwijs & Kinderopvang

Tijdelijke noodlokalen

meer info

Bouw & Industrie

Gestapelde bouwkeet

meer info