Contact opnemen met1
Fjödor Werkhoven

Stel mij uw vraag

+31 (0)20 - 480 2929


Meer informatie of
een offerte opvragen?

Tijdelijk kantoor

Erasmus MC, Rotterdam

Tijdens de Nieuwbouw van het Erasmus Ziekenhuis is de behoefte ontstaan voor een tijdelijk kantoorgebouw, welke ruimte moet bieden voor 120 werkplekken. Bijzonder aan het gebouw, opgebouwd uit 82 modules (1500m² BVO), is zijn de waterloze urinoirs, LED-verlichting en een het draadloos elektrisch schakelsysteem, welke m.b.v. het gebouwbeheersoftware ’energiezuinig’ is geprogrammeerd.

ErasmusMC

Tijdelijk kantoor

Waalpaal BV, Purmerend

Vanwege de vernieuwing van het kantoor koos De Waalpaal BV voor 14 Flexus+ Modules (315m2 BVO). Zeer interessant aan dit tijdelijk kantoorgebouw zijn het centraal rolluiksysteem, de alarminstallatie, het draadloos elektrisch schakelsysteem en de fraaie afwerking in het gebouw met mooie gevels, verlaagd plafond, binnentrap, sanitaire groep en moderne keukeninrichting.

Kantoorunits

Ministerie van Defensie / EvN Karzerne, Roosendaal

Het korps commando troepen maakt in Roosendaal gebruik van 18 Flexus+ Modules (324m2 BVO) als kantoorunits. De strenge eisen die defensie aan haar leveranciers stelt zijn ook van toepassing in dit gebouw. Uitgebreide datanetwerken, klimaatvoorzieningen en verlaagd plafond zijn in dit solide gebouw van toepassing. De aanbieding van WEMA werd als meest economisch beoordeeld.

Tijdelijk Kantoorgebouw

Van 't Hek Funderingstechnieken, Beemster

Succesvol met het leveren van allerlei funderingen zorgde voor groei bij Van ’t Hek Funderingstechnieken. Daarvoor is dit tijdelijke kantoorgebouw van 64 Basis+ Units (1152m2) geplaatst in de Beemster. Het kantoor met een tropendak en silverline gevelafwerking is voorzien van alles wat in een kantoor thuis hoort qua inrichting. Klimaat-, data- en cv installaties en projecttapijt etc.

ErasmusMC

Tijdelijk kantoorunits

Intec Marine, Den Helder

Het bouwen van luxe jachten is specialistisch werk en daarbij horen volgens Intec Marine zeker de tijdelijke kantoorunits van WEMA bij. De 5 modules (90m2 BVO) van het type Flexus+ zorgen voor een luxe werkomgeving en een uitstekende ontvangstruimte voor potentiële klanten. Ingericht met een verlaagd plafond, fraaie sanitaire groep en ruime kantinevoorzieningen.

Informatiecentrum

RAI, Amsterdam

Een multifunctioneel low energy informatiecentrum voor de RAI, bestaande uit 3 Modules (65m2 BVO) van het type Flexus+ voorzien van state of the art wanden en design plafonds, betonvloeren, speciale aluminium puien, kozijnen en deuren, wanddecoraties. Dit gebouw voldoet aan het B-label qua energieverbruik. De koelinstallatie alsmede de elektrische installatie is deels zichtbaar onder architectuur in de wanden en plafonds verwerkt.

Informatiecentrum

Properstok

Een multifunctioneel low energy informatiecentrum voor een ontwikkelingsproject van Properstok , bestaande uit 3 Flexus+ Modules (65m2 BVO) voorzien van gipswanden en plafonds, betonvloeren, speciale aluminium puien, kozijnen en deuren. Dit gebouw voldoet aan het B-label qua energieverbruik. De elektrische installatie is in de wanden en plafonds verwerkt.

Tijdelijk kantoorgebouw

Stadt Duisburg (D)

De stadsreiniging van Stadt Duisburg wilde haar bedrijfshuisvesting verbeteren, daarom werd er een tijdelijke kantoorgebouw bestaande uit 24 Flexus+ Modules (432m2 BVO) aangekocht. Onder duits toezicht ontstond een gebouw voorzien met fraaie buitengevel, binnentrap voorzien van vloertegels, sanitair ruimtes, ingerichte kleedruimte, klimaatsystemen, databekabeling en kabelgoten.

Tijdelijk kantoor

Blom Vlechtwerken

De succesvolle calculatie en werkvoorbereiding van Blom Vlechtwerken hadden een tijdelijk kantoor nodig en deden een beroep op WEMA. In samenwerking ontstond een ontwerp met 12 Flexus+ Modules (216m2 BVO). Toegerust met een kantine en kleedlokaal en sanitaire ruimtes. De kantoren en ontvangstruimte zijn o.a. voorzien van cv, verlaagd plafond, airconditioning.

Tijdelijke verhuurunit

Sixt Autoverhuur, Schiphol

Uniek demontabel gebouw voor Sixt Autoverhuur in de parkeergarage voor autoverhuurders. Deze tijdelijke verhuurunit van 30m2 BVO is volgens het flatpack principe gebouwd en verplaatsbaar. Ingericht met toegangsautomatisering, maatwerk kozijnen en interieur. Speciale elektrotechniek en datasystemen in samenwerking met Schiphol.

ErasmusMC

Tijdelijke verhuurunit

Herz Autoverhuur, Schiphol

Uniek demontabel gebouw voor Herz Autoverhuur in de parkeergarage voor autoverhuurders. Deze tijdelijke verhuurunit van 60m2 BVO is volgens het flatpack principe gebouwd en verplaatsbaar. Ingericht met automatische deuren en design ramen en interieur. Speciale elektrotechniek en datasystemen in samenwerking met Schiphol.

ErasmusMC

Mobiele Winkel

Vishandel Van Spankeren, Amsterdam

Door brand getroffen moest Vishandel van Spankeren zeer snel aan een nieuwe mobiele winkel geholpen worden. Deze maatwerk Basis+ Module (32m2 BVO) is in samenwerking met overige leveranciers tot stand gekomen. Geproduceerd met extra draagvermogen voor de vloer en constructieaanpassing voor de uitklapbare aluminium luifel. Voorzien van een sierrand rondom het gebouw.

Tijdelijke huisvesting

Gemeente Enkhuizen

Uitbreiding van het gemeentehuis in Enkhuizen met een tijdelijke huisvesting van 8 Flexus+ Modules (144m2BVO) met doorbraak in en sluis naar bestand pand. Gestorte strookfundatie aan de waterkant. Klimaat installaties, brandmeldings installatie, alarminstallatie. Tevens verlaagde plafonds met inbouw armaturen. HPL gevelbeplating volgens voorschrift.

ErasmusMC

Tijdelijke kantoorunits

Stadt Munster (D)

Verbouwing van de gemeente bibliotheek in Stadt Münster en de daarvoor benodigde tijdelijke kantoorunits. Gekozen is voor de huur van 48 Basis+ Units (864m2 BVO) als gestapeld gebouw voor een periode van 3 jaar. Voorzien van klimaatsystemen, elektra systeem, datasysteem, alarminstallatie en brandmeldingsinstallatie.

Tijdelijke kantoorruimte

Stadsdeel Zuid, Amsterdam

Door het samenvoegen van twee stadsdeelwerven was er snel behoefte aan extra ruimte. Het betrof hier om een project voor tijdelijke kantoorruimte met 18 Basis+ Units (324m2 BVO) inclusief kantoren, kleedruimtes en een verwarmde zadeldakloods (1000m2 BVO) met overheaddeuren. Diverse infrastructurele werkzaamheden werden rondom de gebouwen uitgevoerd.

Tijdelijke kantoorunits

Innovam Groep

Voor de uitbreiding van het kantoor in Nieuwegein heeft Innovam Groep gekozen voor 12 tijdelijke kantoorunits (216m2 BVO) van het type Basis+ met speciale buitengevel voor een periode van 5 jaar. Bijzonder is de integratie van een op maat gemaakte sluismodule aan het bestaande pand d.m.v. een staalconstructie. Intern zijn de klimaat en datasystemen gekoppeld met het hoofdgebouw.

ErasmusMC

Informatiebalie

Parkeerbeheer Amsterdam

Uniek demontabele Module voor dienst parkeerbeheer in de parkeergarage van de Amsterdam Arena. Deze informatiebalie (24m2 BVO) is volgens het flatpack principe ter plaatse opgebouwd. Ingericht met toegangsautomatisering, maatwerk balie met schuiflade en microfoon, ramen met speciaal glas, kozijnen en interieur. Speciale elektrotechniek en datasystemen in samenwerking met parkeerbeheer.

Informatiecentrum

Gemeente Rotterdam

Voor een proef met afhaalpunten voor consumentengoederen in Rotterdam zijn 3 Basis+ Units (37,5m2 BVO) geplaatst. Dit informatiecentrum was voorzien van dubbele entreedeuren, elektrische rolluiken, opslagruimte, sanitaire groep en een stalen sierrand om het gebouw.

Informatiecentrum

Porsche, Assen

Een multifunctioneel reizend informatiecentrum voor Porsche, bestaande uit 3 Modules (54m2 BVO) van het type Flexus+ voorzien van state of the art gevels, wanden en plafonds, speciale aluminium puien, kozijnen en deuren. Dit gebouw heeft een laag energieverbruik. De koelinstallatie alsmede de elektrische installatie is deels zichtbaar in de wanden en plafonds verwerkt.

Tijdelijke kantine

Stadt Leipzig (D)

De afdeling groenvoorzieningen van Stadt Leipzig had dringend behoefte aan een kantineruimte voor haar medewerkers. Basis+ Units (216m2 BVO) werden op maat geproduceerd. In het gebouw zijn de volgende zaken gerealiseerd: een kantineruimte met uitgiftebalie en keuken, sanitaire groep en een voorraadkamer. Bijzonder zijn de heteluchtkachels in het gebouw.