Contact opnemen met WEMA


Ons telefoonnummer

+31 (0)20 - 480 2929


Meer informatie of
een offerte opvragen?

Innovatie / Impressies

Ongekende mogelijkheden

Kiezen voor unitbouw kent ontzettend veel voordelen en is allang niet meer de 'bouwkeet' van enkele decennia geleden. De units en bouwsystemen van WEMA Tijdelijke Ruimte zijn hoogwaardige kwaliteitsproducten met vele mogelijkheden op het gebied van interieur en exterieur. Ze zijn schoon en fris, flexibel en duurzaam en bijna niet meer van permanente bouw te onderscheiden. Ook voldoen onze units en bouwsystemen aan het laatste bouwbesluit en aan alle eisen en wetgeving.

Economisch bouwen is één van onze speerpunten. Daarom werken wij alleen met units en bouwsystemen die multifunctioneel inzetbaar zijn. Onze oplossingen zijn duurzaam ontwikkeld en grotendeels herbruikbaar. Zo streven wij als MVO onderneming ernaar onze ecologische voetafdruk zo klein mogelijk te houden.


Klimaatbeheersing

Om optimaal te kunnen functioneren is het juiste klimaat in een werkomgeving ontzettend belangrijk. Hierbij moet rekening gehouden worden met een goede akoestiek, de juiste samenstelling van de ruimte en natuurlijk ook voldoende frisse lucht en mogelijkheden voor temperatuur- en klimaatbeheersing.

Bouwsystemen van WEMA zijn hierin de perfecte oplossing. Onze units zijn voorzien van alle toepassingen om letterlijk en figuurlijk het juiste klimaat te bieden. Een frisse en veilig kantoor of werkruimte is samen met WEMA binnen handbereik.

Referenties

Bedrijfsleven

Waalpaal BV, Purmerend

meer info

Onderwijs & Kinderopvang

Avans Hogeschool, Den Bosch

meer info

Bouw & Industrie

Ballast Nedam

meer info

Direct beschikbaar

Bedrijfsleven

Tijdelijk kantoorgebouw

meer info

Onderwijs & Kinderopvang

Tijdelijke noodlokalen

meer info

Bouw & Industrie

Gestapelde bouwkeet

meer info